OVER PCDOCTOR MAAS EN WAAL

PCDOCTOR Maas en Waal is er voor al uw computer en ICT-gerelateerde problemen. Wij bieden voor ieder ICT-probleem een passende oplossing.

Al bijna 10 jaar bieden wij diensten op het gebied van ICT en heeft PCDOCTOR al vele klanten mogen helpen. Het maakt niet uit of u particulier of zakelijk bent, wij helpen iedereen snel, persoonlijk en vakkundig zodat u nooit lang zonder uw systeem zit. PC of laptop reparatie, problemen die voor u onmogelijk lijken om op te lossen zijn voor ons dagelijks werk. Wij laten uw defecte of langzame PC of laptop weer als nieuw functioneren.

Bij PCDOCTOR is een afspraak een afspraak en het afleveren van maatwerk en garantie is daarbij vanzelfsprekend. Gezien onze expertise werken wij met een no cure no pay systeem, waarbij u niets betaald als wij geen oplossing voor uw ICT-probleem bieden! Indien gewenst komen wij bij u thuis of op de zaak, u hoeft dus nooit te slepen met uw apparatuur.

  • PC op maat
  • Reparatie laptop
  • bouwen van een gamepc
  • Netwerk bekabeling aansluiten
  • Thuisnetwerk installatie

Waar staan wij voor

‘De klant is koning’ en ‘afspraak is afspraak’. Dit zijn de motto’s in ons dagelijkse werk. Wij streven ernaar een bekwame en betrouwbare partner te zijn die kwaliteit en werk op maat levert. Betrouwbaar en doeltreffend advies is daarbij essentieel. Dat is onze missie.
Bij het uitvoeren van technische werkzaamheden spelen betrouwbaarheid en duurzaamheid een belangrijke rol. Zodra een nieuwe ICT-oplossingen beschikbaar zijn, implementeert PCDOCTOR deze in haar werk praktijk en normen. Zo bent u verzekerd van een veilige, up-to-date en efficiënte uitvoering van uw project. Om op de vragen van onze klanten in te kunnen spelen houden wij de trends binnen onze branche nauwlettend in de gaten. Daarnaast willen we weten wat er speelt in de markt van onze doelgroepen. Zo kunnen wij onze diensten en producten hier steeds (beter) bij aan laten sluiten.
Bij PCDOCTOR bent u als klant verzekerd van het volgende:
  • Snelle service
  • Kwaliteitszorg
  • Oplossingen op maat
  • Klantgerichte houding
  • Brede ICT-expertise

Certificeringen

Een NEN 3140 certificering is verplicht voor iedereen die werkzaamheden uitvoert in of rondom elektrotechnische installaties. Met het NEN 3140 certificaat tonen wij aan dat we over voldoende kennis beschikken om technische werkzaamheden veilig volgens de NEN 3140 norm te kunnen uitvoeren.
De VOL-VCA bestaat uit kennis over onder meer de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen, VCA-certificering, bedrijfsnoodplan en het organiseren van toolboxvergaderingen.